Weblog

Staldiner

Geplaatst: 14 april 2013

BIJ DE BOER AAN TAFEL,

De  Mannen van VechtdalFood Catering gaan de boer op! Op zaterdag 4 mei wordt er in de stal van Heileuver, tussen de koeien, een waar diner geserveerd door een team van professionele koks van VechtdalFood. Op het menu staat veel producten afkomstig uit de tuinen, kelders, stallen en kassen uit het Vechtdal. Veel boeren, tuinders en brouwers stonden aan de basis van deze producten, alvorens de koks van VechtdalFood Catering er hun creatieve talenten op los lieten.

Het menu, laat van zich horen;

17.00 ontvangst met een drankje naar keuze, de kunstmarkt op het erf is dan nog te bezoeken.

18.00 start diner met als voorgerecht een moestuinsalade uit de tuin van Heileuver met tartaar en gerookt Waguy-rund eveneens van Heileuver.

Tussengerecht; rode bieten, bakworst met sinasappelhangop

Hoofdgerecht, Runderlende van Wagyu bereid in de American BBQ Smoker met gegrilde groente uit het Vechtdal.

Nagerecht; diverse Heileuver kazen op tafel en een glaasje boerenkwark met Verveine van Eef Stel, IJs van sinasappel en Pauwbier en verse aardbeien van Ernie van de Kolk.

Er is water, melk en karnemelk van de Heileuver en rode/witte huiswijn van de Zon, jus d’Orange, pils en Pauw witbier.

Groot en klein, jong en oud voor iedereen is er een plaatsje.  Kosten; €49,50 pp inclusief drank Aanmelden via de site info@heileuver.nl of via info@vechtdalfood.nl
Staldiner

Reageer

Naam
E-mail
Typ de code over
Captcha
Reactie
Terug naar overzicht Volgende bericht
 
Adres
Kaasboerderij en Schilderijenhuis Heileuver
Dalmsholterdijk 17
8146 PE Dalmsholte (Ommen)

T 0529 - 45 82 32
E info@heileuver.nl
Adres Ma t/m vr   9.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Van 1 oktober tot 1 april dinsdags gesloten
Zon- en feestdagen gesloten
Volg ons: Volg ons Twitter Linkedin Weblog
© 2012 Heileuver Koeien, Kaas en Kunst | Ontwerp Studio Buskruit | Realisatie Sologic