Weblog

What's in a name?

Geplaatst: 22 maart 2010

De visite veerde even overeind en keek wat ongemakkelijk toen er een auto het erf opreed en de boer zonder enige vorm van emotie zei; ‘de deurwaarder’’ De boer stond op, liep energiek naar de deur en de boerin realiseerde zich, toen ze de geschrokken visite aankeek, dat ze  even iets recht moest zetten; ‘ Tja, die eten ook kaas.’’was haar verhelderende antwoord.

He, he, gelukkig, geen verhaal de grote wereld in.

Maar ook de psychiater, de bankdirecteur,  de wereldreiziger, die van het vliegveld, de buurvrouw van Wim,  de bakker, die man die bakker is geweest, de schoolmeester, de vrouw van de schoolmeester, de vrouw op de step, de vrouw met de hoofddoek de man van onder aan de berg,  de opa en oma van Thomas, de moeder van Caspar, de mensen van het konijn, de vader van Max, de moeder van die 3 jongetjes, de professor ,de veearts, de kunstenaar, de schooljuf, de pastoor, de dominee, de dokter, de moeder van Ole, de man van de bijen, de vrouw van de viool, de uitvinder , de oom van Ella en de buurman van de man van het schooltje. What’s in a name  heeft Shakespeare zich eens ooit afgevraagd en inderdaad wat doen de namen ertoe. Romeo vond het er niet toe doen. Het waren slechts de families  die niet mixten. Hun namen stelden niets voor.

De namen van onze klanten  omvatten altijd heel veel, we kennen vaak een hele familie- geschiedenis, weten wat ze eten, wat de niet eten,  weten vaak een beroep en we kennen de auto. En als er dan een kerstkaart komt van de fam Gevers uit Beneden-Leeuwen  weten we echt niet wie het is. ( sorry)  Maar als u nu als afzender schrijft: we rijden in een rode skoda en we nemen ook altijd voor de buren kaas mee en voor onze kleinzoon die in Delft studeert en stage heeft gelopen in Dubai. Ja dan weten we wie u bent.

Dus maak je geen zorgen als een van ons de keukentafel haastige verlaat en zegt, ‘’t is de deurwaarder”. Als we zouden blijven zitten moet u zich zorgen gaan maken..

4 reacties

uIhpKe8Fqb5K
14 mei 2016, 09:28 uur Your cranium must be prtticoeng some very valuable brains.
JIiNgWWW
15 mei 2016, 02:02 uur Stine Vikne: hehehe=)Elen: aaah, dør av tanken! dæver!!!! ja du kan få være <a href=\"http://efspulvojki.com\">blsaspadsnijer</a> mot at du er slaven min under hele oppholdet! ok kinky =)Ida: hah=)
me51LdOUbt
15 mei 2016, 08:58 uur Yo8u;&217#re so awesome! I do not believe I&#8217;ve truly read through anything like that before. So wonderful to find someone with unique thoughts on this topic. Really.. thanks for starting this up. This website is something that is required on the internet, someone with a bit of originality! http://fxywrdozjog.com [url=http://xkrbhvwurpg.com]xkrbhvwurpg[/url] [link=http://nfamamwed.com]nfamamwed[/link]
qUE1xmMqEOK
17 mei 2016, 01:56 uur He thinks the Occupiers were just a bunch of people with jobs spending a fun couple of days off? Did he actually go there and talk to them like I did? There were quite a few hangers-on like that around the edges of the park, but there was a hardcore group at the heart of it. What a joke. I believe Nasaw was hired specifically to write features for the BBC online magazine, and has started doing those &#8220;bespoke&#8221; video pieces for them. It takes a special kind of <a href=\"http://atlnjd.com\">tab;lt&#8230e.&nbsp;&nnsp;&nbsp;3</a> likes

Reageer

Naam
E-mail
Typ de code over
Captcha
Reactie
Terug naar overzicht Volgende bericht
 
Adres
Kaasboerderij en Schilderijenhuis Heileuver
Dalmsholterdijk 17
8146 PE Dalmsholte (Ommen)

T 0529 - 45 82 32
E info@heileuver.nl
Adres Ma t/m vr   9.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Van 1 oktober tot 1 april dinsdags gesloten
Zon- en feestdagen gesloten
Volg ons: Volg ons Twitter Linkedin Weblog
© 2012 Heileuver Koeien, Kaas en Kunst | Ontwerp Studio Buskruit | Realisatie Sologic