Weblog

Kunstweekend

Geplaatst: 14 mei 2007

iedereen blij, alles werkte mee, de zon was er nog steeds en bleef beide dagen ( de felbegeerde regen kwam pas zondagavond langs) alle deelnemers aan de kunstmarkt waren er en de tuin en de wegbermen zagen er prachtig uit. Mijn geliefde  fluitekruid siert alle bermen en ik vind het heel erg op kant lijken; een randje kant langs de berm. Ook sierde het ons erf, alle koffiepotten en weckflessen van zolder - dankjewel oma Boekel- en het erf zag er zeer mooi uit met zoveel bossen fluitekruid.
Boeren zijn niet echt blij met dit ‘zaai-onkruid’ maar dat vergeten we als het volop in de bloei staat.

Tien kramen sierden het erf en tal van takken van kunst waren vertegenwoordigd; papier, vilt, speksteen, klei, hout, aquarel, verf en vele soorten steen. Er werd getekend, gevilt, geschilderd, gebeelhouwd, houtgesneden, sieraden gemaakt maar bovenal werd er genoten. Bijzonder waren Els & Gert met hun;   ‘Gunst, vogelhuisjeskunst’-kraam. Ik zou het woord vogelhuisjes eerder willen vervangen door vogelvilla’s. Zo uniek en prachtig. Menige mees of  vink uit Salland woont voortaan op stand!
‘Zoveel mooi’s en lekkers op een erf  en zo gezellig’, zei een tevreden klant en ik denk dat zij daarmee alles verwoorde, want behalve veel kunst en  lekkere kaas heerste er een waar feestgevoel. Iedereen was tevreden en genoot, wij in het bijzonder.
Gelukkig hadden we Barbara en Anne! Hulde aan deze han- en spandienst waardoor alles op rolletjes liep. Verder veel dank aan Winfried, Marijke, Grace, Ria, Ingrid, Thomas, David, Emma, Floor, Max en de zon voor dit prachtige weekend.
De feestvreugde kon niet op toen ’s avonds de hemel haar luiken opende en ons regen bracht, de feestvreugde was compleet. Na 7 weken eindelijk regen !

Lees meer op www.kunstomdalfsen.nl

Reageer

Naam
E-mail
Typ de code over
Captcha
Reactie
Terug naar overzicht Volgende bericht
 
Adres
Kaasboerderij en Schilderijenhuis Heileuver
Dalmsholterdijk 17
8146 PE Dalmsholte (Ommen)

T 0529 - 45 82 32
E info@heileuver.nl
Adres Ma t/m vr   9.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Van 1 oktober tot 1 april dinsdags gesloten
Zon- en feestdagen gesloten
Volg ons: Volg ons Twitter Linkedin Weblog
© 2012 Heileuver Koeien, Kaas en Kunst | Ontwerp Studio Buskruit | Realisatie Sologic